Gibanje.si | Zaposleni

O nas


Smo skupina strokovnjakov s področja fizioterapije in se ukvarjamo z rehabilitacijo nevroloških, ortopedskih, travmatoloških in ostalih bolnikov ( otrok ali odrasla oseba). Konstantno se izobražujemo na vseh področjih fizioterapije in iščemo nove koncepte ter metode obravnave v tujini in doma. Z multidisciplinarnim delovanjem, iskanjem novih idej in uporabo najnovejših aparatur izboljšamo ter pospešimo možnost za okrevanje po poškodbah ali bolezenskih stanjih, ki prizadanejo delovanje živčno-mišično-skeletnega sistema in s tem funkcionalno koordinacijo gibanja.

Obravnavamo bolnike z različnimi diagnozami:

  • Nevrološka simptomatika – po preboleli možganski kapi, poškodbi hrbtenice ali prifernih živcev, po travmatski poškodbi možganov, bolniki z multiplo sklerozo, Parkinsonovo bolezenijo, Alzheimerjevo boleznijo,...
  • Ortopedski in travmatološka simptomatika – poškodbe sklepov, vezi, mišic, degenerativna obolenja,...
  • Rizična nevrološka simptomatika – prezgodaj rojeni otroci, ob- ali po-porodne poškodbe, prirojene napake,...
  • Bolečinska stanja raznovrstnih vzrokov.
     

Poleg primarne funkcije rehabilitacije bolnikov pa izvajamo in organiziramo izobraževanja za kolege fizioterapevte in delovne terapevte. Ta izobraževanja se odvijajo v obliki mednarodno priznanih tečajev, delavnic in seminarjev, ki jih vodijo svetovno priznani domači in tuji strokovnjaki.

Zaposleni in njihove reference:

pogodbeno sodelujemo z zavarovalnicami