Gibanje.si | Izpopolnjevanja in izobraževanja | Mulligan koncept - modul 1

Mulligan koncept - modul 1

OBVESTILO: Vsi tečaji, ki jih organizira Gibanje d.o.o., so vodeni s strani MEDNARODNO PRIZNANIH INŠTRUKTORJEV, ker pomeni, da je cetrifikat , pridobljen na tečaju, veljaven tudi v tujini. Prav tako, so vsa izobraževanja vpisana v register izobraževanj na DFS.

Mulligan je koncept manualne obravnave bolnika z bolečinami ali omejeno gibljivostjo, ki sloni na Kaltenbornu ali Maitlandu. Terapevt s pritiskom na sklepni površini vzpostavi v sklepu normalno drsenje, bolnik pa ob tem izvaja aktiven gib. Značilno za koncept je, da terapevt poišče drsenje sklepa v tisti smeri, ki je za bolnika najprijetnejša. Ta položaj pasivno zadržuje, bolnik pa izvede aktivni gib v problematično smer, na koncu obsega terapevt ali bolnik še pasivno poveča obseg gibljivosti.

Koncept je izredno učinkovit, saj lahko bolečina, ki je trajala nekaj dni, tednov, mesecev ali celo let, hipoma popusti ali se zmanjša.

Trenutni razpisani termini

24
Apr
Inštruktor Johannes Bessler, Mulligan Instructor (MCTA), Physiotherapist-OMT, Master of Manual Therapy (University of Western Australia)
Termin 24.04.2020 - 26.04.2020
Dodatna pojasnila Pri Mulligan tečaju je po novem sistemu potrebno opraviti oba dela (modul 1 in modul 2) v istem letu, saj se tečaj šteje kot celota. Izjema je bolezen, smrt v družini ali kakšen drug neodložljiv dogodek, ki ga je potrebno pisno dokazati. V takšnem primeru
Lokacija Gibanje d.o.o., Dunajska 74, 1000 Ljubljana
Cena: 500,00 Eur
Prijava na termin »

pogodbeno sodelujemo z zavarovalnicami