Gibanje.si | Izpopolnjevanja in izobraževanja | Certifikat iz manualne terapije

Certifikat iz manualne terapije

OBVESTILO: Vsi tečaji, ki jih organizira Gibanje d.o.o., so vodeni s strani MEDNARODNO PRIZNANIH INŠTRUKTORJEV, ker pomeni, da je cetrifikat , pridobljen na tečaju, veljaven tudi v tujini.

8 dnevno izobraževanje za oceno in terapijo vseh regij hrbtenice, ki obsega eklektično manualno terapijo in motorično kontrolo - Certificate in spinal manual therapy, ki ga izvaja Manual koncept, katerega ustanovitelja sta svetovno znana Dr. Toby Hall in Kim Robinson. Je mednarodno priznan, izvaja se v Veliki Britaniji, Avstraliji, Franciji, Norveški, Združenih Arabskih Emiratih,...

Tečaj je močno podprt z najnovejšimi kliničnimi študijami, zajema integrirano oceno in terapijo s področja sklepov, miofascialnega ter nevralnega sistema in motorične kontrole gibanja. Poseben pomen daje natančni oceni, diferencialni diagnostiki ter klasifikaciji. Temu so prilagojene tudi terapevtske tehnike; pri artikularni disfunkciji so prikazane različne eklektične mobilizacijske tehnike in HVLA manipulacije; pri težavah z motorično kontrolo delo temelji na kognitivnih funkcionalnih pristopih baziranih na delu prof. O'Sullivana ter dela na Univerzi v Queenslandu. Nevralne težave se obravnavajo glede na klinično subklasifikacijo na senzorično hipersenzitivnost, kompresijske nevropatije in periferno živčno senzitizacijo, kar se je na podlagi kliničnih študij izkazalo za zelo uspešen model obravnave.

Čeprav je tečaj po zahtevnosti na zelo visokem nivoju, je primeren za različne stopnje predznanj in nima omejitev, saj poteka v majhnih skupinah z odlično supervizijo.

V ceno tečaja je vključen ves material, vključno s članki za branje pred tečajem, ki jih dobite elektronsko. Vsaj 2x dnevno bo na voljo pomoč z vprašanji zaradi prevoda (tečaj poteka v angleškem jeziku).

Več o tečaju: http://www.manualconcepts.com/spinal-manual-therapy/

Več o predavatelju: http://www.manualconcepts.com/about-us/

Trenutno ni razpisanega nobenega termina.

pogodbeno sodelujemo z zavarovalnicami