Gibanje.si | Dodatne stortivne - HiTop

HiTop


HiToP® - terapija je naslednji korak v razvoju elektroterapije. V primerjavi s 'klasično' elektroterapijo, katere električni dražljaji dražijo predvsem mišice in živce, deluje HiToP® - terapija v prvi vrsti vzpodbujevalno na izmenjavo snovi preko celičnih membran vseh tkiv (poškodovanih in zdravih). 
 

HiToP® - terapija se izvaja v frekvenčnem območju od 4.096 Hz do 32.768 Hz, traja 60 minut in uporabljenih je od 4 – 10 elektrod.  
 

HiToP®  - terapija deluje tako, da celicam dovaja energijo in jim tako povečuje električni potencial. Hkrati povzroči, da pričnejo organeli (sestavni deli celic) v poškodovanih celicah spet normalno delovati, s tem izboljša celični metabolizem in regeneracijo poškodovanega tkiva. 
 

Dva glavna učinka HiToP® - terapije: 
 

  • Dovajanje dodatne energije v telo, kar ponovno aktivira poškodovane celice in tako olajša  regeneracijo in revitalizacijo telesa.
  • Ustvarjanje resonance med poškodovanimi celicami in tkivom, ki mu te celice pripadajo, z namenom, da začne med njimi spet potekati izmenjava snovi, kar ima za posledico zmanjšanje in odpravo bolečine in hitrejšo regeneracijo tkiv.    
     

Učinkovitost HiToP® - terapije

Terapija je primerna za obravnavo najrazličnejših bolečinskih stanj. 60% - 80% pacientov že po prvi obravnavi občuti znatno ali popolno izboljšanje stanja oz. bolečine. Za aktivno osebo to pomeni hitro vrnitev k vsakodnevnim opravilom in aktivnostim. Starejši pa ob uporabi HiToP® - terapije izkusijo povečano vitalnost in s tem višjo kvaliteto življenja. 

pogodbeno sodelujemo z zavarovalnicami